آنچه در صحن علنی مجلس در رای اعتما به وزیر محترم بهداشت می گذرد

یکی از نقاط ضعف ما در بیزینس آن است که خود را از اطلاعلاتی که سرنوشت ما را تحت تاثیر قرار می دهد ، محروم میکنیم. لذا بر خود لازم دانستم اطلاعاتی مختصر راجع به وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي کشور که روز گذشته موافقان و مخالفان ایشان در صحن علنی مجلس در مورد صلاحیتش داد سخن دادند ، اطلاعلاتی را به عرش برسانم. (پیشتر به عرض می رساند نکات مندرج در پرانتزها نظر شخصی اینجانب می باشد ، که لزوما نه صحیح و نه غلط می باشد)
جناب آقای دکتر بهرام عین الهی کیست ؟
- متخصص قرنیه چشم و استاد دانشگاه
- در اواخر دوران رئیس جمهوری دکتر احمدی نژاد به سمت معاونت آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی منصوب شده بود
- سوابق کاری : مسئول کمیته جذب دانشجویی جهاد سازندگی در شورای انقلاب فرهنگی، معاون درمان بهداری کل سپاه، معاون آموزشی وزرات بهداشت و درمان، دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی، رئیس دفتر نظارت و ارزیابی معاونت آموزشی/ وزارت بهداشت، مشاور سازمان بین‌المللی آموزش پزشکی WFME، دبیر انجمن آموزش علوم پزشکی ایران، عضو: هیئت ممتحنه بورد تخصصی چشم پزشکی، شورای عالی مرکز تحقیقات چشم پزشکی، شورای عالی استعداد‌های درخشان / وزارت بهداشت، هیئت مدیره بانک چشم جمهوری اسلامی ایران، مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی (LMSRC) / دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عضو هیئت تحریریه مجلات: بینا؛ طب و تزکیه، کوثر
- سوابق علمی : ۳۵ کتاب؛ ۴ مقاله فارسی؛ ۹ مقاله انگلیسی و ابداع روش بیو ایمپلنت بدون بخیه چشمی ( در صورت تائید صلاحیت ، دومین چشم پزشکی خواهند بود که بعد از دکتر سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر خواهند شد)
-سوابق ارزشی : خدمت به عنوان نیروی پزشکی در جنگ عراق از سال 1359 تا 1363 - خدمت به عنوان مسئول امداد رسانی و درمان از 1364 تا 1367
-گوشه ای از برنامه های تدارک دیده ایشان که در صحن مجلس به آن اشاره گردید :
من یک طبیب و نه صنعتگر و نه تاجر هستم (امیدواریم ایشان این جمله را من باب نقاط ضعف خود بیان داشته باشند و مشاوران امین و استراتژیستی را از جنس صنعت و تجارت را در کنار خویش داشته باشند که بتوانند کمک حال ایشان و مردم باشند)
همان طور که رئیس جمهوری هم بیان داشتند مهمترین اولویت دولت بحث بیماری کرونا است ( این یعنی اهمیت برنامه های کوتاه مدت در دیدگاه ایشان ، که با توجه به طبیب بودنشان دور از ذهن نیست ، لذا ایشان باید استراتژیستهایی را نیز در کنار خویش داشته باشند تا به برنامه های بلند مدت بی اندیشند)
برنامه اصلی ما واکسیناسیون گسترده است. ۶۰ میلیون جمعیت بالای ۱۸ سال داریم که به هر نفر باید دو دوز واکسن تزریق شود پس به ۱۲۰ میلیون واکسن نیاز داریم. تاکنون حدود ۲۲ میلیون واکسن تزریق شده است طبیعتا میزان تولید داخل واکسن به ۹۸ میلیون دوز نمی رسد پس ناچار به واردات واکسن هستیم و از همه کسانی که بتوانند این کار را انجام بدهند کمک می گیریم و حتی از بخش غیردولتی استفاده می کنیم منتها وزارت بهداشت باید نظارت داشته باشد چون واکسن چرخه سرما دارد و باید واکسن هایی که انجام می شود نیز ثبت گردد. تهیه واکسن اولویت اول ما است و این توسط دولت انجام می شود. (این همان چرخه ای هست که در دوران مدیریت جناب نمکی شاهد بودیم و ثمرات آن را دیدیم ، وقتی کشور در تحریم است ، نه دولت و نه بخش خصوصی توان واردات گسترده را ندارد . در این مرحله تنها توان سیاسی و چانه زنی بین المللی و استفاده از توان مجامع بین الملل برای دریافت واکسن چاره ساز است . شاید اگر وزیر محترم بخواهد عملگرایی خود را نشان دهد ، از تشکیل کارگروه هایی با وزارت امور خارجه و وزارت امور اقتصاد و دارایی جهت افزایش ورود واکسن به ایران سخن به میان می آورد)
بحث دیگر ما موضوع قرنطینه و یا لاکدان است. در دنیا قرنطینه از ۱۰ تا ۱۰۰ درصد انجام می شود. در جایی که امکان حکومت نظامی وجود دارد امکان قرنطینه صددرصدی انجام می شود. منتهی با توجه به شرایط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور ما باید موضوع لاکدان را پیگیری کنیم و به شکل نمایشی هم نباشد. (برادر محترم موضوع لاکدان را با سایر اعضاء کابینه هماهنگ کرده اید !؟ مطمئن باشید در اولین جلسه هیئت وزیران این موضوع کان لم یکن می شود ، چرا که موضوع اقتصاد در این مقطع زمانی از مسئله جان مردم مهمتر به نظر می رسد. فقط امیدوارم همانند جناب دکتر نمکی خودتان به طرح خودتان رای منفی ندهید و ما حداقل در این یک زمینه از دولت قبلی جلوتر باشیم)
مهمترین مسئله در کنترل بیماری کرونا مدیریت است. ما از ستاد کرونا از نظرات نمایندگان مجلس استفاده می کنیم تا نظرات مردم را منتقل کنند. بسیاری از اختیارات باید به استان ها واگذار شود تا آن ها با توجه به شرایط عمومی استان تصمیم گیری کنند (امیدوارم این نظر فقط بخاطر دریافت رای اعتماد بیان شده باشد و گرنه نمایندگان مجلس در این خصوص صاحب صلاحیت نیستند ، بهتر است کار تخصصی به کاردان سپرده شود. مطمئن باشید نمایندگان مجلس وامدار بسیاری از اشخاص و ذی نفوذان هستند و اجرای عدالت برایشان دشوار می باشد)
و اما سخنان نماینده مردم فومن در راستای موافقت با وزیر پیشنهادی :
بر اساس ارزیابی معاونت نظارت مجلس ۹۱ درصد از برنامه های وزیر پیشنهادی بهداشت همسو با اسناد بالادستی است. این آمار حکایت از تسلط عجیب ایشان به این حوزه است. تنها ۹ درصد از برنامه ها با احکام بالا دستی تطابق نداشت که حتی نسبت به میانگین ۱۵ درصدی سایر وزرا قابل توجه است. (امیدواریم)
ایشان به شیوه های صحیح واکسیناسیون همگانی توجه کردند. یکی از مسائل پرتکرار در مطالبات مردم ما گرانی داروهای خاص است. در برنامه های ایشان به نقش بیمه در این داروها توجه شده است. (برادر من ، مسئله بیمه جایی قابل طرح است که اقتصاد نقش چشمگیری در اجرایی شدن برنامه ها دارد ، با این اقتصاد تحریمی امکان عملی چنین طرحی وجود ندارد و جناب وزیر هم طرح خارق العاده ای در این خصوص ارائه نداده اند . وقت آن است که دریابیم اقتصاد دستوری نیست و با این سخنان مشکل حل نخواهد شد)
ترجیح این وزیر توجه به نظام مراقبت های بهداشتی است .همچنین ایشان به خودکفایی و تامین دارو، واکسن، و سایر ملزومات و تجهیزات پزشکی تاکید دارند. یکی از برنامه های مهم وزیر پیشنهادی توجهشان به توزیع عادلانه بودجه و پزشک به مناطق محروم و مناطق کمتر توسعه یافته است. (امیدواریم)
و اما سخنان نماینده مردم تفت و میبد در راستای موافقت با وزیر پیشنهادی :
بحث کرونا قرار نیست توسط یک وزارتخانه مدیریت شود بلکه کرونا یک بحث جمعی است و تمام ارکان دولت باید همراهی کنند. ایشان فردی است که در عملیات والفجر ۸، ۲۰۰۰ نفر را به تهران آورد و در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری به این مجروحان رسیدگی کرد. ما چنین مدیری را نیاز داریم. کرونا کنترل نمی‌شود مگر با همکاری تمام ارکان برای قرنطینه، واکسیناسیون عمومی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، در غیر این صورت کاری پیش نمی‌رود (اولش را خوب آمدی ولی در ادامه خراب کردی برادر ، مشکل ما کار جهادی در کف جامعه نیست . مشکل ما اتحاد و همدلی در هیئت دولت است ، جاییکه تیم اقتصادی دولت و تیم سیاست خارجه کشور باید به کمک وزیر بهداشت بیایند)
ما برنامه توسعه ششم و سند ابلاغی رهبری در حوزه سلامت را داریم و همین برنامه برای ما کافی است. از شما می‌خواهیم که متعهد شوید تا این برنامه را اجرایی کنید تا زمانی که در این مسیر گام بردارید ما حامی شما خواهیم بود. (سرور گرامی باید در نظر داشت که دو سال اول ابتدایی دولت کلا صرف کرونا خواهد شد و لذا گفتمان استراتژیک محور کمی با واقعیات فاصله دارد. هر چند که در صحت گفتار شما شکی نیست و از همین رو ما پیشنهاد مشاوران استراتژیک محور با پیشینه صنعت و بازرگانی را هم پیشتر ارائه دادیم)
و اما سخنان نماینده مردم البرز در راستای مخالفت با وزیر پیشنهادی :
برنامه های وزیر پیشنهادی نگاه کنید، برای این وزارتخانه فقط به یک شخص معمولی برای شرایط عادی نیازی نداریم، اولویت اول ما بحث کرونا است (دقیقا)
برنامه های وزیر پیشنهادی در حوزه مهار کرونا ویروس ادامه سیاست های قبلی است که تقلید محض از سازمان بهداشت جهانی می‌باشد، میان ۳۰ کشوری که از این پروتکل ها تبعیت کردند ما شاگرد اول بودیم و امروز این تلفات را شاهد هستیم. (برادر محترم حضرتعالی واقعا فکر می کنید ما براستی شاگرد اول برنامه های سازمان بهداشت بودیم !؟ برادر حداقل می گفتید بعد از نیوزلند و استرالیا . از آنجا که صغری و کبرای استدلاتان ضعیف است ، تنها به حرص خوردن قناعت میکنم و دیگر چیزی اضافه تر نمی گویم)
کمیته علمی ستاد کرونا اعلام می‌کند ما برای داروی رمدسیویر ۵ هزار میلیارد تومان هزینه کرده ایم و بعد خودشان اعلام می‌کنند اثربخشی آن زیر سوال است، مسئولین وزارت بهداشت اعلام می ‌کنند اگر بیمار شویم از این داروها و پروتکل ها استفاده نمی کنیم، در بحث واکسیناسیون تعارضات و تناقضات را میان سخن مسئولین مشاهده کنید، یک روز امضا می‌کنند که واکسن از هیچ جایی وارد نشود امروز می گویند هرجایی به ما واکسن بدهد وارد می‌کنیم، مردم کدام این حرف ها را باور کنند؟ چه کسی پاسخگوی ایجاد این بی اعتمادی است؟ ( صد در صد مجلس باید پاسخگو باشد که به عنوان یک نهاد ناظر به این موضوع ورود نکرد.)
از اقای رییسی انتظار داریم به اهمیت وزرات بهداشت توجه کند، وزارت بهداشت وزارت پزشکان نیست؛ بلکه وزارت سلامت و وزارت مردم است، دولت مردم باید وزارت بهداشت را به مردم بازگرداند، بزرگترین تعارض منافع در وزارت بهداشت می باشد، چه کسی می تواند جلوی مافیای دارو را بگیرد؟ شخصی که خودش ذی‌نفع نباشد، چه کسی می‌تواند جلوی تعارض منافع وزارت بهداشت را بگیرد؟ اگر دولت آقای رییسی نمی‌تواند این کار را انجام دهد چه کسی می‌تواند؟سوابق وزیر پیشنهادی فقط در حوزه آموزش می‌باشد، ما نیازمند مدیر قوی و جهادی می‌باشیم که بتواند با تعارض منافع مقابله کند و دارای سوابق قوی باشد. (سوال : پس چرا مجلس از طرح های انحصاری مشابه ، نظیر انحصار تاسیس داروخانه ها برای داروسازان حمایت می کند !؟ اگر ما قبول داریم انحصار دارو برای ذینفعان آن دچار تعارض می باشد ، چطور در کمیسیون درمان مجلس دنبال آن نیستیم که ابعاد اقتصادی را از ابعاد علمی جدا ننماییم ؟)
و اما سخنان نماینده مردم کبودر آهنگ در راستای مخالفت با وزیر پیشنهادی :
در برنامه بلندمدت و ۱۱۷ صفحه‌ای ایشان نشانه‌ای از فکر سلامت دیده نمی‌شود. نمی‌دانم برنامه‌ای را که نوشته‌اید خود خوانده‌اید یا نه؟ بسیاری از داده‌ها باید مبنای استراتژیک در حوزه سلامت قرار گیرد. شما در برنامه خود مهمترین علل مرگ را بیماری عروقی مطرح کردید که مربوط به ۵ سال قبل است، در حالی که الان کرونا مهمترین علت مرگ است. حتی آمارهای تزریقی واکسن کرونا مربوط به دو ماه قبل است. ( بقول دوستانی که مافیا بازی می کنند : پر کردن نوار خالی)
و اما سخنان نماینده مردم کبودر آهنگ در راستای موافقت با وزیر پیشنهادی :
در نیم قرن گذشته هیچ پدیده‌ای نتوانسته روزانه ۵۰۰ قربانی در کشور بگیرد که روز گذشته این میزان به ۶۸۴ نفر رسید. هیچ پدیده‌ای نتوانسته همزمان اقتصاد و معیشت، اشتغال و کسب و کار و فعالیت‌های اجتماعی و اداری و حتی شعائر مذهبی مردم را درگیر کند، پس در چنین شرایطی باید اداره آن به فردی متخصص، مدیر و مدبر سپرده شود که او فردی غیر از دکتر عین‌اللهی نیست. (خدا پدرت را بیامرزد که پیشاپیش نشان دادی اوضاع از چه قرار است ، یعنی اهمیت اولویت دیدگاه اقتصادی بر سلامت . البته منصفانه هم که بخواهیم بیان کنیم در شرایط تحریمی ، هر کسی که سکاندار جامعه شود ناگزیر به اولویت دادن دیدگاه اقتصادی است)
وزیر پیشنهادی بهداشت مدیری برنامه‌محور و عدالت‌محور است که تمامی توجهش به مناطق محروم بوده و محور برنامه‌هایش توجه به پزشک خانواده است. (طرح پزشک خانواده مثبت بود !؟ )
و اما سخنان نماینده مردم مینودشت در راستای موافقت با وزیر پیشنهادی :
کرونا نه تنها یک چالش بهداشتی بلکه یک چالش امنیتی، اجتماعی و اقتصادی نیز به شمار می‌رود. باید وزیری انتخاب کنیم که توانایی لازم برای مدیریت آن را داشته باشد. چالش دیگر ما کمبود نیروهای درمانی در مناطق محروم است. در کنار افزایش ظرفیت دانشکده‌های علوم پزشکی باید شرایط لازم برای حفظ پزشکان و پرستاران در کشور و حتی انگیزه لازم برای حضور آنان در مناطق محروم را فراهم کنیم. (تا وقتی که دیدگاه اقتصادی حاکم باشد ، این مهم دست نایافتنی است ، البته این به معنای نفی اقتصاد نیست ، بلکه بدین معناست تا وقتی پای اقتصاد می لنگد ، دولت قادر به هزینه کردن برای توزیع یکپارچه و عادلانه بهداشت و درمان نیست)
در غیراین صورت تنها با هزینه هزاران میلیارد پول صرفا نخبگان خود را آموزش داده و آنها را راهی کشورهای دیگر می‌کنیم (به این می گویند نگاه استراتژیک محور ، آفرین. خب برادر من وقتی شما در مجلس با یک طرح صیانت از کاربران اینترنت روند مهاجرت را تسریع می کنید ، آن وقت وزیر بهداشت را مامور جلوگیری از فرار مغزها می کنید !؟)
ایشان یکی از آن وزرا باشد که دارای تجربه کار به عنوان معاون وزیر و حتی رئیس بیمارستان می‌باشد. (بقول بچه های رشته ریاضی شرط لازم هست ولی شرط کافی نیست)

#اخبار_فارمالیدر



http://www.iranpharmaleader.com/newsitem?itemID=40024






فارمالیدر

راههای ارتباط با ما

تلفــن : 44008040-021
خطوط روتاری بدون اشغال
تلفن همراه مدیر عامل : 09128705270
09358705270
تلفن همراه : 09397714080
info@IranPhramaLeader.com



تلفن دفتر کرج: 33521671-026
تلفن همراه مشاوران: 09122631247
09126128712
info@IranPhramaLeader.com

نشانی دفتر تهران

تهران، ضلع غربی فلکه دوم صادقیه، مجتمع طلا، طبقه 8 واحد 7



نشانی دفتر کرج

نشانی : استان البرز، کرج، 45 متری گلشهر، نرسیده به پمپ بنزین ، مجتمع 110، طبقه 3، واحد 18

کلیه حقوق متعلق به شرکت ایران فارمالیدر میباشد